Известие

Collapse
No announcement yet.

спортен филтър

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• спортен филтър

Знам че има много изписано по темата,но аз все пак искам да Ви попитам какво да правя в конкретния случаи.Счупи ми се кутията на ваздушния филтър,за нова ми искат некви фантастични суми,та нее ли по добре да дам стотина лева и да си взема спортен филтър.ако някои знае моля да ми кажете какъв филтар да взема и откъде да си го поръчам.
    Предварително ви благодаря
    Колата е алфа 156 1.9 ЖТД 1999г.
    156 1.9 jtd EH 54 54 BB

Ако не е много счупена и си пазиш парчетата можеш да я занесеш да ти я залепят.А относно филтрите виж тук http://drive.bg/index.php?ModelId=217&cPath=128_129
    155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

филтър

Благодаря колега,но искам и да попитам дали трябва да се преправят маркучи или някви си други работи там и дали му е необходима няква кутия за да го предпази от топлия въздух от двг
      156 1.9 jtd EH 54 54 BB

Comment

трябва
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

филтър

Ще съм ти много благодарен ако ми обясни6 каква е цялата процедура защото сега колата немога да я карам така без филтър
          156 1.9 jtd EH 54 54 BB

Comment

що не си залепиш кутията на първо време?
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

филтър

Щото трябва да търся парчетата из цели град
              156 1.9 jtd EH 54 54 BB

Comment

Първоначално публикувано от svilen132
                Щото трябва да търся парчетата из цели град
                Лошо Тогава си поръчваш едно конусно филтърче,намираш си отнякъде един по-дълъг гофриран/оребрен маркуч,закачш единия край на дебитомера с една скоба,а другия за филтъра и търсиш да го напъхаш някъде по-далече от двигателя :P Ето колегата Mury например къде и как го е сложил

Пък ако ти се занимава ето и един друг вариант

ПП: Аз не съм правил подобно нещо и незнам дали това е правилния начин Просто изказвам предположение което на господа разбирачите може да им се стори пълна глупост Извинявам се и на Mury,че използвах негова снимка без знанието му :P
                155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

филтър

Колега благодаря ти но ако някои от другите колеги има снимки от 1.9 ЖТД ще стане перфектно
                  156 1.9 jtd EH 54 54 BB

Comment

фото...

...колега, останалото си го изконструирай сам...не е толкова сложно...с малкоповече фантазия, нали?
                    156-2.4-JTD-99;
                    156-2.4-JTD-SW-01;

Comment

...и аз мислех да предложа същото, малко проспособяване и прочее, не е кой знае какво - кожух, ама нали си нямам алфа и все ми се карат като се обаждам

Comment

Тук в един от сайтовете видях че предлагате въздушен филтър JR искам да попитам добри ли са колкото K&N или са просто жалко подобие
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 99'

Comment

Working...
                        X